Biografi

Roselyn Gonzales

Vokal, guitar, guitar syntheziser.

Rose startede sin musikalske karriere i Iloilo Filippinerne som ganske ung. I 1979 kom Rose til europa og tunerede med et big band i hele europa i 2 ½ år før han slog sig ned i Danmark i 1982. I 1987 dannede Rose sit første orkester Rose Band som havde stor succes rundt omkring i hele Danmark. I 1997 fik Rose sin bror til landet og dannede så trioen Black Rose hvor Romy Jalop blev trediemanden. I 2004 kommer Debbie ind som sangerinde og kort efter kommer der trommeslager på. Black Rose er en realitet og de tunerer rundt på alle Danmarks anerkendte danserestauranter, haller, firmafester, markeder osv. og de efterlader sig mange musikalske minder. Black Rose eksistere op til i dag med meget få ændringer i besætningen op gennem årene.

Debbie Pagador Gudjonsson

Vokal, percussion og guitar.

Født i Davao, på Filippinerne, har sunget siden hun var 14 år gammel. Musik har altid været en stor intresse i hendes familie. Hendes forældre opfordrede hende til at deltage i sang konkurrencer, og i en ung alder blev hun anerkendt for hendes fremragende vokal evner. Debbie har turneret rundt i Asien og Europa med forskellige bands. I 1998 bosatte Debbie sig i Sverige. I 2004 flyttede Debbie til Danmark. Samme år debuterede hun i Black Rose. Hun havde orlov fra Black Rose i en periode, men er tilbage!!

Romy Jalop

Vokal og bass.

Romy er født og opvokset på Bohol, Filippinerne. Med musik som sin store lidenskab, valgte Romy at følge sine drømme som musiker. Med sin framragende stemme og store udstråling, forfører han publikum med sin vokal og giver dem en uforglemmelig oplevelse. Romy har haft en lang karriere som solist på forskellige spillesteder på Filippinerne og efterfølgende i Danmark. Romy har været en del af Black Rose siden 1997 hvor bandet blev dannet.

Paul Atkinson

Vokal, Trommer

Paul er født og opvokset i England hvor han startede sin musikkarriere. Paul flyttede til Danmark i 1980'erne. Han mødte Rose i Ikast i 2002 hvorefter han joinede Black Rose og har siden da spillet land og rige rundt. Paul er en dygtig all a round trommeslager i alt fra pop til Rock'n'Roll.

Copyright © Black Rose